De ce a fost scos din arest un tânăr care a înjunghiat un bărbat în plină stradă

De ce a fost scos din arest un tânăr care a înjunghiat un bărbat în plină stradă

Tânărul a stat două săptămâni după gratii FOTO Arhivă

Agresorul a fost prins la o săptămână de la comiterea tentativei de omor, pentru ca după două săptămâni de arest să fie internat în spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 26 de ani care a înjunghiat un bărbat în plină stradă şi fără motiv a fost internat provizoriu într-o clinică de psihiatrie, după ce expertiza medico-legală a stabilit că agresorul nu a avut discernământ la momentul comiterii faptei.
Procurorii au cerut revocarea arestării preventive dispuse în 26 martie şi internarea provizorie a inculpatului, solicitare admisă de către Tribunalul Sălaj. Surse din cadrul anchetei susţin că agresorul nu figura în evidenţele medicale cu afecţiuni psihice, însă comportamentul pe care l-a manifestat după ce a fost prins i-a determinat pe procurori să solicite expertiza medicală psihiatrică. Aceleaşi surse au mai precizat că tânărul era programat la un consult de specialitate tocmai în ziua în care a fost încătuşat.

Reamintim că agresiunea a avut loc în 19 martie, în jurul orei 14, la intersecţia Bulevardului Mihai Viteazul cu strada Voievod Gelu din Zalău, când tânărul s-a năpustit cu un cuţit asupra unui zălăuan de 32 de ani, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit în zona spatelui. După comiterea faptei, agresorul a reuşit să se facă nevăzut, fiind prins de către oamenii legii după o săptămână.

Citiţi şi:

Gestul bizar al unui poliţist care a asistat la o tentativă de omor. Ce a făcut omul legii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: