VIDEO Dacian Cioloş a votat la Zalău. „Să transformăm deznădejdea în speranţă, şi speranţa în fapte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş a votat la ora 8, la Zalău FOTO Andreea Vilcovschi
Dacian Cioloş a votat la ora 8, la Zalău FOTO Andreea Vilcovschi

Fostul premier Dacian Cioloş, candidat la alegerile europarlamentare din partea Alianţei 2020 URS-PLUS, a votat duminină dimineaţă, în jurul orei 8, la Zalău.

Dacian Cioloş, care deschide lista pentru europarmanetare a Alianţei 2020 USR-PLUS, a fost aşteptat în faţa secţiei de votare de mai mulţi membrii ai formaţiunii politice. El a venit însoţit de fratele său, Sorin Cioloş.

"Sunt convins de faptul că foarte mulţi români aşteaptă ziua aceasta încă din iarna anului 2017, cînd stăteam în stradă mulţi dintre români supăraţi că nu au votat la timp în 2016. Iată că a venit ziua când putem să ne transmitem mesajul foarte clar, ferm şi mult mai eficient decât stând în stradă şi anume, prin vot.
Sper să fie cât mai mulţi români care să ia decizia ca astăzi să meargă la vot. E o zi însorităţ, e o zi în care sunt convins acum că foarte mulţi români ştiu deja de ce să voteze şi pentru alegerile europarlamentare, dar şi pentru referendum. Sunt convins că acest vot va avea un efect mult mai mare decât acela de a trimite 32 de români în Parlamentul European. Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astăzi România şi e important să facem acest pas astăzi", a declarat, la ieşirea din secţie, Dacian Cioloş.

El a precizat că şi de această dată a ales să voteze acasă, la Zalău, întrucât şi-a păstrat domiciliul aici şi se simte legat de aceste locuri.

"În urma acestui vot, transformăm, în sfârşit, şi deznădejdea în speranţă, dar mai ales putem transforma speranţa în fapte, în decizii care pot fi luate în perioada următoare. Sunt convins că după acest vot, dacă lumea se mobilizează, vom avea în mediul politic autoritatea necesară să facem schimbările în bine pe care românii le aşteaptă de atâta vreme", a mai spus Cioloş.

Mai puteţi citi:

Sălajul se pregăteşte de Europarlamentare. Aproape 200.000 de alegători sunt aşteptaţi la urne

Rezultate alegeri europarlamentare 2014: Alianţa PSD-UNPR-PC, învinsă în Sălaj de UDMR. Mircea Diaconu – mai multe voturi decât PP-DD

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite