Cum au scăpat de puşcărie doi fraţi proxeneţi. Bărbaţii transportau prostituatele prin ţară, în căutare de clienţi

Cum au scăpat de puşcărie doi fraţi proxeneţi. Bărbaţii transportau prostituatele prin ţară, în căutare de clienţi

Cei doi fraţi vor presta muncă în folosul comunităţii FOTO Arhivă

Peste 500 de clienţi au plătit sume cuprinse între 100 şi 200 de lei pentru a beneficia de serviciile sexuale ale tinerelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi fraţi de 29, respectiv 31 de ani, din judeţul Buzău, acuzaţi că au exploatat mai multe tinere în diverse oraşe din ţară şi-au recunoscut faptele în faţa anchetatorilor, pentru a beneficia de pedepse mai blânde. Acordurile de recunoaştere a vinovăţiei încheiate cu procurorii care au instrumentat cazul au fost admise miercuri, 5 decembrie, de către magistraţii Judecătoriei Zalău.

Astfel, cel de 29 de ani s-a ales cu o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată, cu suspendare sub supraveghere cu un termen de încercare de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii. În plus, el a fost obligat să urmeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune Buzău sau organizat în colaborare cu instituţii de comunitate, iar pe parcursul termenului de supraveghere, să presteze 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Cislău.
Pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni, fratele său mai mare a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere cu un termen de supraveghere de 2 ani şi 6 luni de la data rămânerii definitive a deciziei instanţei. Şi el va trebui să urmeze un program de reintegrare socială, dar şi să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Decizia instanţei poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Peste 500 de clienţi

Cei doi fraţi au fost cercetaţi alături de un sălăjean de 37 de ani, într-un dosar de proxenetism, după ce au exploatat sexual şapte tinere cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, din Buzău şi Hunedoara. Fiecare dintre cei trei bărbaţi avea sarcini bine stabilite: sălăjeanul se ocupa de parte de cazare, cel mai tânăr din Buzău, de transportul victimelor, iar celălalt, atât de transport, cât şi de identificarea de imobile pentru practicarea prostituţie şi de încasarea banilor de la clienţi.

Prostituatele erau transportate la clienţi din oraşele Zalău, Bistriţa-Năsăud, Buzău şi Sighişoara, pentru a întreţine raporturi sexuale cu aceştia, contra cost, în hoteluri şi apartamente private închiriate în regim hotelier. Anchetatorii au identificat peste 500 de clienţi care au plătit sume cuprinse între 100 şi 200 de lei pentru serviciile sexuale oferite de tinere.

Citiţi şi:

 
 

 

 
citeste totul despre: