Cum îşi "tentează" universităţile viitorii studenţi

Cum îşi

Sute de elevi de clasa a XII-a au venit să vadă oferta universităţilor FOTO Olimpia Man

Şase universităţi şi-au trimis azi reprezentanţi la Zalău pentru a-i convinge pe absolvenţii de liceu că merită să înveţe din toamnă la ele. La târgul ofertei educaţionale organizat ieri la Inspectoratul Şcolar au participat, pe lângă universităţi, şi Centrul Militar Sălaj şi Şcoala Postliceală Sanitară „Cristiana”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de viitori absolvenţi de liceu au venit la Inspectoratul Şcolar pentru a vedea cu ce ofertă vin în acest an universităţile din zonă. Evenimentul a fost organizat de inspectorat, împreună cu Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională şi Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică, care au adunat în sala de şedinţe  standuri de la Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj Napoca, Unversitatea Tehnică din Cluj, Universitatea „Bogdan Vodă” Cluj Napoca, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj, Universitatea de Veste „Vasile Goldiş” – Filiala Zalău, Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Cluj, Centrul Militar Sălaj, Şcoala Postliceală Sanitară Christiana din Zalău.


Elevii din clasele a XII-a de la licee din Zalău şi din judeţ au profitat de ocazie şi au venit în număr mare să vadă ce oprotunităţi le oferă instituţiile participante la târg. Majoritatea dintre ei erau încă decişi la ce facultate se vor înscrie dacă vor trece cu bine de bacalaureat. Printre standurile unde s-au îngrămădit cei mai mulţi elevi s-a numărat cel al Centrului Militar, semn că o carieră militară este o opţiune serioasă pentru tineri în aceste vremuri de criză.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările