FOTO Dragostea pentru sport nu are vârstă: doi soţi, în vârstă de aproape 79 de ani, au alergat azi la crosul Tenaris şi au trecut linia de sosire ţinându-se de mână

FOTO Dragostea pentru sport nu are vârstă: doi soţi, în vârstă de aproape 79 de ani, au alergat azi la crosul Tenaris şi au trecut linia de sosire ţinându-se de mână

Încălzirea pentru crosul de 3 kilometri, condusă de campioana mondială la fitness, Diana Oprea FOTO Olimpia Man

Participare fără precendent la cele două crosuri organizate, azi, la Zalău, la cea de-a treia ediţie a Zilei Sportului Tenaris. Peste o mie de alergători, de absolut toate vârstele, s-au aliniat la startul crosului de 3 şi a celui de 10 kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vremea excelentă, numai bună pentru alergat, a făcut ca participarea zălăuanilor, dar şi a iubitorilor sportului veniţi şi din alte judeţe ale ţării, să întreacă toate aşteptările organizatorilor. Peste o mie de alergători, de la copii de o şchioapă, la veterani în toată regula, s-au aliniat la startul celor două crosuri organizate azi.


Cei mai curajoşi, s-au înscris pentru crosul de 10 kilometri. Printre cei care au luat startul în această primă cursă s-a numărat şi venerabilul profesor şi antrenor de tenis Petru Bologa, care la cei aproape 75 de ani a reuşit să ducă la bun sfârşit cursa. "M-aş fi înscris şi la cea de 3 kilometri, dar nu m-au lăsat. Au zis că nu am voie să le câştig pe amândouă, glumea, înainte de cursă, veteranul.


Printre participanţii la cursa de 3 kilometri i-am întâlnit pe soţii Margareta şi Emil Sufleţel, veniţi tocmai din Alba pentru a participa la crosul de la Zalău. Cei doi împlinesc anul acesta 79 de ani şi sunt nişte împătimiţi ai sportului, care nu ratează nicio ocazie de a face mişcare şi participă la toate întrecerile despre care află ori la care sunt invitaţi. "Mergem zilnic pe jos, în medie, nouă kilometri. Eu aş fi vrut să mă înscriu în cursa de 10 kilometri, dar soţia mea nu rezistă, aşa că am decis să alergăm împreună la cea de 3 kilometri", spune alergătorul aproape octogenar, care a trecut linia de sosire de mână cu aleasa inimii sale.


Nu au ratat ocazia de a face puţină mişcare nici primarul Radu Căpîlnaşiu, subprefectul Lucian Băican, viceprimarul Nicolae Fazakas şi inspectorul şcolar Gheorghe Bancea. Cu toţii au alergat în cursa de 3 kilometri, preferând să-i lase pe "profesionişti" în crosul de 10 kilometri. Printre aceştia s-a numărat şi Michele Della Briotta, noul Area Manager pentru Europa de Est al companiei Tenaris, care a precizat, de altfel, că a cochetat cu atletismul înainte de a pune cariera pe primul plan.


Cea de-a treia ediţie a Zilei Sportului TenarisSilcotub a fost organizată de compania Tenaris  în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj, Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj, Poliţia Municipiului Zalău – Biroul Rutier şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus. Participanţii au fost antrenaţi în competiţii sportive şi în jocuri de familie de campioanele Gabriela Szabo şi Diana Oprea, iar atmosfera a fost întreţinută de Cabral şi Carmen Brumă.
 

Soţii Sufleţel au venit din Alba pentru a alerga la crosul de la Zalău FOTO Olimpia Man

Imagini din aceeasi galerie
  • Soţii Sufleţel au venit din Alba pentru a alerga la crosul de la Zalău FOTO Olimpia Man
  • Petru Bologa a alergat în cursa de 10 kilometri FOTO Olimpia Man
  •  Michele Della Briotta, noul Area Manager pentru Europa de Est al companiei Tenaris FOTO Olimpia Man
  • Încălzirea pentru crosul de 3 kolometri, condusă de campiona mondială la fitness, Diana Oprea FOTO Olimpia Man
  • Vedetele care au animat Ziua Sportului de la Zalău FOTO Olimpia Man
  • Aproximativ 1.000 de alergători au luat startul în cursa de 3 kilometri şi 180 în cea de 10 kilometri FOTO Olimpia Man
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările