Creşte numărul cazurilor de COVID-19 în şcolile din Sălaj. Cursurile se mută în online

Creşte numărul cazurilor de COVID-19 în şcolile din Sălaj. Cursurile se mută în online

Cursurile au fost suspendate pentru 14 zile FOTO Adevărul

Sute de elevi din de gimnaziu şi liceu fac, în această perioadă, cursuri online, după ce colegi de-ai lor sau cadre didactice au fost infectaţi cu coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două clase de la Şcoala Gimnazială "Simion Bărnuţiu" şi alte 10 de la Liceul Pedagogic "Gheorghe Şincai" din Zalău vor desfăşura cursuri online timp de 14 zile. Decizia a fost luată marţi, 29 septembrie, în cadrul Comitetului Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, după ce în cele două unităţi de învăţământ au fost confirmate cazuri de COVID-19 la doi elevi, respectiv la un cadru didactic.

O măsură similară se va aplica şi pentru patru clase de la Liceul Tehnologic "Octavian Goga" Jibou, unitate de învăţământ în care un profesor a fost diagnosticat cu COVID-19.

Numărul claselor care trec în online va creşte, însă, având în vedere că în unităţile de învăţământ din judeţ apar noi cazuri de infectare cu coronavirus. Cel mai recent caz a fost confirmat la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" din Zalău, la o profesoară care predă şi la Liceul Pedagogic, spun reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.
Până în prezent, şase unităţi de învăţământ din Sălaj au fost afectate de COVID-19, fiind vorba de opt îmbolnăviri - trei elevi şi cinci cadre didactice.

Mai puteţi citi:

Alertă în şcolile sălăjene. Trei elevi şi patru profesori au fost infectaţi cu coronavirus

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările