Coronavirus la IPJ Sălaj. Doi poliţişti au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Coronavirus la IPJ Sălaj. Doi poliţişti au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Poliţiştii au fost diagnosticaţi la o zi distanţă FOTO sindicateuropol.ro

Direcţia de Sănătate Publică a demerat anchetele epidemiologice, care vor stabili câţi dintre colegii celor doi poliţişti infectaţi vor intra în carantină la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj au fost infectaţi cu coronavirus, în ambele cazuri autorităţile demarând o anchetă epidemiologică.
Este vorba despre un angajat al structurii de ordine publică, lucrător la un post de poliţie din mediul rural, şi de un rutierist la Zalău. Cel dintâi a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile şi nu a mai mers la muncă. Un test făcut la cere într-un laborator privat a confirmat prezenţa virusului în cursul zilei de miercuri, 5 august. Cel de-al doilea poliţist infectat a fost diagnosticat cu COVID-19 o zi mai târziu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, în urma căreia se va stabili câţi dintre colegii celor doi vor intra în carantină la domiciliu.
La nivelul judeţului Sălaj, de la debutul pandemiei au fost confimate 214 cazuri de infectare cu noul SARS-COv-2, şase dintre ele în ultimele 24 de ore. Din totalul pacienţilor, 150 au fost externaţi, 47 sunt încă în spital, iar 17 au decedat. În carantină la domiciliu se află 327 de sălăjeni.

Citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: