Cele mai noi tendinţe în materie de nunţi, la „Ready for Wedding“. Vezi oferta târgului

Cele mai noi tendinţe în materie de nunţi, la „Ready for Wedding“. Vezi oferta târgului

Târgul a ajuns la a doua ediţie FOTO Arhivă

Cei mai importanţi expozanţi din Transilvania îşi dau întâlnire la finele acestei săptămâni în cadrul unei noi ediţii a Târgului de Nunţi "Ready for Wedding".

Rochii de mireasă, ţinute de gală, verighete, invitaţii de nuntă, decoruri, aranjamente, limuzine, flori, DJ, cameramani, fotografi şi tot ceea ce este necesar pentru o nuntă perfectă se vor regăsi în oferta celei de-a doua ediţii a Târgului de Nunţi "Ready for Wedding". Evenimentul va avea loc în perioada 16-18 martie, la Glamour Events Hall Zalău.

Echipa Ready Business Zalău aduce în faţa publicului interesat peste 40 de specialişti din toate domeniile necesare organizării unei nunţi reuşite, cu numeroase oferte, reduceri de până la 50% şi multe alte surprize interesante. Viitorii însurăţei vor putea asista la momente demonstrative, vor putea cere sfaturi avizate gratuite şi vor putea aduna idei nenumărate în vederea personalizării importantului evenimentul: selfie-uri în limuzine de lux, degustări de deserturi rafinate, create de cei mai renumiţi cofetari din Transilvania, muzică de cea mai bună calitate, 100% live. Nu lipsesc nici surprizele, organizatorii punând la bătaie în cadrul unei tombole 103 premii în valoare totală de peste 35.000 de lei.

"Ready for Wedding" poate fi vizitat vineri, între orele 15 şi 20, sâmbătă, între 10 şi 20, şi duminică, în intervalul orar 10-19. Intrarea este liberă.

Manifestarea este susţinută de Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău, Biblioteca Judeţeană “I.S. Bădescu” Sălaj, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” Arad - Filiala Zalău.

Vă mai recomandăm:

Târgul online cu produse româneşti de poveste. „Arta de a dărui începe prin a cumpăra de la tine de acasă, de la ai tăi“

O nouă ediţie a Balului Medicilor. Organizatorii vor să îl transforme într-un eveniment cu tradiţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările