Cel mai mare spital din Sălaj caută şefi de secţii. Ce posturi sunt scoase la concurs

Cel mai mare spital din Sălaj caută şefi de secţii. Ce posturi sunt scoase la concurs

Concursurile vor avea loc în perioada decembrie 2019-februarie 2020 FOTO Adevărul

Nouă posturi de şefi de secţii în cadrul celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ sunt scoase la concurs în această perioadă. În toate cele nouă cazuri, este vorba despre funcţii devenite vacante după ce medicilor care le-au ocupat le-a expirat mandatul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spital Judeţean de Urgenţă Zalău organizează, în perioada 22 decembrie 2019-19 februarie 2020, concursuri pentru ocupare a nouă posturi de şefi de secţii. Cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj caută medici care să preia conducerea secţiilor Chirurgie Generală, Boli Infecţioase, Neonatologie, Terapie Intensivă, Medicină Internă, Psihiatrie şi  Oncologie Medicală, a Laboratorului de analize medicale şi a Serviciului Anatomie Patologică.

Medicii candidaţi trebuie să aibă minim cinci ani vechime îm specialitatea postului, specialitatea pe care o practică în mod curent şi în care sunt confirmaţi prin ordin al ministrului Sănătăţii. Nu pot participa la concurs cei care au fost sancţionaţi în ultimii doi ani de unităţile la care au fost angajaţi ori de Colegiul Medicilor.

Viitorii şefi de secţie vor fi selectaţi în urma unui concurs ce constă în trei probe: interviu, în care vor susţine proiectul de management, o probă scrisă şi una clinică sau practică. Taxa de concurs este de 150 de lei.

Citiţi şi:

Microscop pe 1,5 milioane de lei la Spitalul Judeţean. Aparatul permite realizarea de operaţii craniene complexe

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările