Cel mai mare spital din Sălaj, atins de coronavirus. O asistentă medicală a fost infectată

Cel mai mare spital din Sălaj, atins de coronavirus. O asistentă medicală a fost infectată

Femeia este internată de mai multe zile FOTO Arhivă

Autorităţile au fost zgârcite şi cu informaţiile cu privire la acest caz, dar au precizat că în urma testării colegilor săi de serviciu, nicio altă probă nu a avut rezultat pozitiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cadru medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău a fost confirmat cu coronavirus. Rezultatele pozitive ale testului au venit în urmă cu câteva zile, însă autorităţile au păstrat tăcerea cu privire la acest subiect.

La solicitarea "Adevărul", reprezentanţii Prefecturii Sălaj au precizat că angajatul SJU Zalău a fost testat pozitiv în 25 iulie, iar de atunci este internat în spital. Aceeaşi sursă a mai spus că toţi contacţii direcţi ai pacientului au fost plasaţi în carantină la domiciliu, însă nu a comunicat numărul lor. În schimb, a menţionat că au fost testaţi toţi colegii de la locul de muncă, fără a fi înregistrat vreun alt caz de infectare.

Potrivit unor surse din cadrul unităţii spitaliceşti, este vorba despre o asistentă medicală din cadrul Secţiei Radiologie.
În judeţul Sălaj, de la debutul pandemiei, s-au infectat cu noul SARS-CoV-2 179 de persoane, patru dintre ele în ultimele 24 de ore.

Citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: