Caz cutremurător! Un bebeluş a murit după ce s-a sufocat cu păturica cu care era învelit

Caz cutremurător! Un bebeluş a murit după ce s-a sufocat cu păturica cu care era învelit

Bebeluşul nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Tragedie într-o familie din comuna sălăjeană Ip, unde un bebeluş în vârstă de doar cinci luni a sfârşit sâmbătă, 10 decembrie, după ce s-a sufocat în timpul somnului, cu păturica în care era învelit.

Potrivit primelor cercetări, mama şi-ar fi pus pruncul la culcare, în pătuţ, învelindu-l cu o pătură, după care a mers la bucătărie, unde şi-a văzut de treburile gospodăreşti. După câtva timp, femeia a revenit în cameră, pentru a-l verifica pe micuţ, însă l-a găsit cu pătura peste cap. Îngrozită că bebeluşul nu mai respira, a sunat de îndată la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD şi unul al Ambulanţei, însă în ciuda manevrelor de resuscitare ale cadrelor medicale, copilul nu a putut fi salvat. Trupul neînsufleţit al copilului a fost transportat la Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele decesului.

Vă mai recomandăm:

 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: