Braconieri prinşi după o urmărire cu focuri de armă. Ce au găsit poliţiştii asupra şoferului fugar

Braconieri prinşi după o urmărire cu focuri de armă. Ce au găsit poliţiştii asupra şoferului fugar

Poliţiştii au tras două focuri de armă FOTO IPJ Sălaj

Doi bărbaţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, pentru prinderea lor oamenii legii folosind două focuri de armă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi din judeţul Sălaj sunt cercetaţi de către poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic. Potrivit oficialilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, sâmbătă, 3 octombrie, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi de către reprezentantul unui fond de vânătoare, despre faptul că un bărbat care se deplasa cu un autoturism de teren, în apropierea localităţii Sici a tras un foc de armă.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au identificat maşina în trafic, pe o stradă laturalnică, şi au pornit în urmărire. Pentr că şoferul nu a oprit, poliţiltii au tras un foc de armă înspre pneuri, fără ca maşina să fie avariată. Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, dar a fost oprit după aproximativ doi kilometri, lângă liziera unei păduri.

Din autoturism au coborât şoferul, un bărbat de 45 de ani şi un pasager. Întrucât aveau intenţia de a fugi şi existau indicii că ar fi înarmaţi, poliţiştii i-au somat, iar la scurt timp au mai tras un foc de avertisment în plan vertical. Cei doi au fost imobilizaţi, iar  la controlul corporal, asupra şoferului a fost găsită muniţie. De asemenea, în maşină a fost găsită o armă de vânătoare cu glonţ, care era încărcată, un amortizor de sunet şi vânatul, precizează reprezentanţii IPJ Sălaj.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, iar arma, muniţia şi maşina au fost indisponibilizate, până la finalizarea cercetărilor. Carnea de vanat a fost lăsată în custodie la administratorul fondului de vânătoare.

Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările