Bestie cu chip de om: a încercat să violeze o fetiţă de 12 ani

Bestie cu chip de om: a încercat să violeze o fetiţă de 12 ani

Fata le-a povestit poliţiştilor că a fost agresată fizic de bărbat FOTO Arhivă

Este fapta unui bărbat de 40 de ani, de loc din Horoatu Crasnei, care a vrut să-şi bată joc de fetiţa concubinei sale, împreună cu care locuia în localitatea sălăjeană Hurez.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapta s-a petrecut marţi, 8 ianuarie, şi a fost scoasă la lumină după ce fata, în vârstă de 12 ani, i-a sesizat pe poliţişti că în cursul zilei respective a fost agresată fizic de concubinul mamei sale, un bărbat de 40 de ani din Horoatu Crasnei. Potrivit Mariei Cristea, reprezentantul biroului de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, a rezultat faptul că agresiunea reclamată de minoră s-a comis în contextul în care agresorul a încercat, de fapt, să întreţină relaţii sexuale cu minora. Se pare că bărbatului i-au venit astfel de idei în momentul în care se afla singur cu fata, mama acestei neaflându-se în acel moment în locuintă.


Bărbatul, Dorel C., a fost reţinut imediat de poliţişti pentru 24 de ore, iar joi, 10 ianuarie, a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Tribunalul Sălaj a admis cererea, agresorul aflându-se deja în arestul IPJ. Dacă va fi găsit vinovat de tentativă de viol, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea, de la 3 la 10 ani.


Fata a fost internată temporar în Centrul Social Multifuncţional din Zalău. Potrivit Violetei Milaş, directorul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, ea are mâna ruptă, după ce a căzut în încercarea de a fugi de agresor. "Noi vom merge cu propunerea de menţinere a ei în centru, dar în paralel vom face evaluări pentru a stabili dacă mama a avut o responsabilitate în ceea ce s-a întâmplat ori dacă ea este în stare să aibă grijă de fetiţă", precizează directorul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările