Bărbatul dispărut de acasă la începutul lunii, găsit spânzurat într-o pădure de lângă Zalău

Bărbatul dispărut de acasă la începutul lunii, găsit spânzurat într-o pădure de lângă Zalău

Bărbatul plecase de acasă în 3 septembrie FOTO Arhivă

Bărbatul de 58 de ani din localitatea sălăjeană Ilişua, plecat în data de 3 septembrie de la domiciliu, a fost găsit marţi, 17 septembrie, spânzurat de un copac într-o pădure de la marginea Zalăului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, pe nume Felete Zsigmond, plecase în data de 3 septembrie de acasă spunând familiei că merge la muncă. Văzând că nu se mai întoarce, după câteva zile familia a anunţat Poliţia, astfel că în 10 septembrie poliţiştii au cerut şi ajutorul populaţiei pentru găsirea bărbatului. Ieri, o persoană care a trecut prin zona Pădurea Rotundă, de la marginea Zalăului, i-a văzut trupul spânzurat de un copac. Bărbatul a anunţat Poliţia, iar potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sălaj, Tincuţa Dumuţa, poliţiştii au constatat că victima este bărbatul dat dispărut în urmă cu o săptămână. Purtătorul de cuvânt spune că trupul bărbatului se afla în stare avansată de degradare şi că la cercetările preliminare nu s-au constatat urme vizibile de violenţă pe trupul său. Dacă este vorba despre o crimă sau despre o sinucidere va spune doar medicul legist, după finalizarea necropsiei.
 

Citeşte şi Bărbat dat dispărut, după ce a plecat de o săptămână la muncă şi nu s-a mai întors

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările