Avansări în grad de Ziua Poliţiei. Cine este singurul ofiţer sălăjean răsplătit pentru merite excepţionale

Avansări în grad de Ziua Poliţiei. Cine este singurul ofiţer sălăjean răsplătit pentru merite excepţionale

Ofiţerul a soluţionat dosare cu un prejudiciu de peste 8 milioane de lei

Ziua Poliţiei Române a fost prilej pentru avansarea în grad a aproape 70 de poliţişti. Doar unul dintre ei a fost avansat pentru merite excepţionale.

Cu prilejul Zilei Poliţiei Române, luni, 25 martie, începând cu ora 11, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj a avut loc şedinţa festivă, la care au participat, alături de poliţişti şi reprezentanţi ai autorităţilor administraţiei publice locale, dar şi ai celorlalte arme din Ministerul Afacerilor Interne.

În acest cadru, au fost avansaţi în gradul profesional următor, la împlinirea stagiului, 67 de poliţişti, din care nouă ofiţeri şi 58  agenţi de poliţie. Un alt ofiţer, încadrat la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, a fost avansat pentru merite excepţionale. Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, în cursul anului trecut, ofiţerul a soluţionat dosare al căror prejudiciu total a depăşit 8 milioane de lei.
Cu acelaşi prilej, Corpul Teritorial al Poliţiştilor Sălaj a înmânat plachetele  de onoare, poliţiştilor care s-au remarcat în activitatea profesională în 2018.

Mai puteţi citi:

IPJ Sălaj are comandant nou. Proaspătul şef fost împuternicit pe post după ce a picat concursul de două ori

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: