Arestat după ce a violat o bătrână de 79 de ani. Ce au mai descoperit poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia le-a povestit poliţiştilor chinul prin care a trecut
Femeia le-a povestit poliţiştilor chinul prin care a trecut

Profitând de faptul că victimele locuiau singure, bărbatul a intrat peste ele în casă pentru a-şi satisface nevoile sexuale.

Un bărbat de 42 de ani din comuna sălăjeana Buciumi este cercetat în stare de arest preventiv după ce a violat o bătrână din sat şi a încercat să o siluiască pe o alta.

Teribilele fapte au ieşit la iveală vineri, 26 octombrie, după ce victima violului, o femeie de 79 de ani, a sesizat poliţia cu privire la chinurile prin care a trecut. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, vârstnica a reclamat faptul că în noaptea de 25 spre 26 octombrie, un bărbat necunoscut a pătruns în locuinţă şi, prin constrângere fizică, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sînmihaiu Almaşului, l-au identificat şi prins pe bărbatul bănuit de comiterea faptei.

Cercetările efectuate de către oamenii legii au scos la iveală că la începutul lunii septembrie, bărbatul mai incercase să violeze o vecină în vârstă. "Din probatoriul administrat de poliţişti s-a stabilit că acesta, în noaptea de 4 spre 5 septembrie, a pătruns în locuinţa altei vârstnice, o femeie de 80 de ani, şi a încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale împotriva voinţei ei. Fapta nu s-a consumat, întrucât victima a reuşit să se apere", susţine sursa citată.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, sălăjeanul a fost reţinut, vineri, 26 octombrie, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar în ziua următoare a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol, tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Mai puteţi citi:

Şi-a violat vecina şi s-a ascuns în munţi. Momentele de groază prin care a trecut femeia

Minor arestat după ce a violat o bătrână de 91 de ani. În aceeaşi noapte, a dat buzna şi peste o femeie de 77 de ani

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite