Apel pentru recrutarea de personal pentru cel mai mare spital din Sălaj. Ce specializări se caută

Apel pentru recrutarea de personal pentru cel mai mare spital din Sălaj. Ce specializări se caută

Spitalul vrea să fie pregătit dacă situaţia se agravează FOTO TenarisSilcotub

Spitalul suport pentru pacienţii cu coronavirus a anunţat că organizează proceduri de recrutare şi selecţie de cadre medicale şi personal auxiliar, având în vedere situaţia epidemiologică existentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În contextul pandemiei de coronavirus, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a anunţat că organizează procedura de recrutare şi selecţie pentru medici, asistenţi medicali, personal sanitar cu studii superioare - chimişti, biologi, biochimişti, asistenţi sociali, precum şi personal auxiliar - infirmieri, îngrijitori şi brancardieri. Potrivit reprezentanţilor celei mai mari unităţi spitaliceşti din Sălaj, demersul este derulat doar pentru eventualitatea în care personalul actual al SJU Zalău - spital suport COVID-19 - va fi depăşit de situaţie şi va avea nevoie de "întăriri".

Cei interesaţi să se alăture echipei în lupta cu coronavirusul vor trimite pe mail mai multe documente, printre care copii ale actului de identitate, ale diplomelor de studii, ale certificatului de membru al organizaţiei profesionale, adeverinţă medicală, scrisoare de intenţie.
În funcţie de necesarul de personal, vor fi contactaţi doar candidaţii care corespund criteriilor de selecţie stabilite de către o comisie din cadrul SJU Zalău. Angajările se vor face, la nevoie, pe o perioadă determinată de şase luni.

În cadrul SJU Zalău lucrează în prezent 187 de medici, 563 de asistenţi medicali şi 192 de infirmieri.

Mai puteţi citi:

Gest de recunoştinţă pentru eroii luptei împotriva coronavirus. „Avem nevoie de ei să îşi facă treaba cu mintea limpede“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările