Angajat al companiei de salubrizare, în stare gravă la spital. A căzut de pe scara maşinii de gunoi

Angajat al companiei de salubrizare, în stare gravă la spital. A căzut de pe scara maşinii de gunoi

Victima se afla pe scara exterioară a autospeciale FOTO Andreea Vilcovschi

Etilotestul a evidenţiat că la momentul producerii accidentului, şoferul autospecialei se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 64 de ani, angajat al firmei de salubrizare Brantner Environment, a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, după ce a căzut de pe scara exterioară a maşinii de gunoi.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs în timp ce şoferul autospecialei, un bărbat de 40 de ani, efectua manevre de intrare pe Aleea Toamnei din Zalău. Colegul său, aflat pe scara exterioară din partea dreaptă-spate a autospecialei, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, lovindu-se puternic la cap. Echipajul medica sosit la faţa locului a găsit victima inconştientă şi a transportat-o de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.
Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, aparatul indicând o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

Managerul societăţii Brantner Environment, Andrei Frăţilă, ne-a declarat că şoferii autospecialelor sunt testaţi cu alcooltestul înainte de a porni în cursă, însă în ziua accidentului, această procedură a fost omisă. "Vom deschide o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă", a mai spus oficialul companiei.

Citiţi şi:

UPDATE Muncitor în stare gravă după ce şi-a strivit piciorul într-o hală Tenaris. Este al doilea accident de muncă produs în doar o lună în fabrică

Angajatul unei firme de salubritate, în stare gravă la spital. Maşina de gunoi i-a strivit piciorul

citeste totul despre: