Angajări fără concurs la cel mai mare spital din Sălaj. Lista posturilor disponibile

Angajări fără concurs la cel mai mare spital din Sălaj. Lista posturilor disponibile

Angajările se fac pe perioadă determinată FOTO Arhivă

În contextul pandemiei de coronavirus, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a anunţat că face angajări pe perioadă determinată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a se pregăti de momentul în care va prelua pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău face angajări temporare, fără concurs, având în vedere starea de urgenţă şi eforturile de limitare a răspândirii virusului COVID-19. Unitatea medicală are nevoie de 11 asistenţi medicali, doi brancardieri, un registrator medical şi un infirmier.

Angajările se vor face pe durată determinată de şase luni, interviul de selecţie fiind programat pentru ziua de miercuri, 25 martie, în Clubul Spitalului. La interviu pot participa toţi candidaţii care şi-au depus dosarele de concurs, dar şi cei care, în ziua selecţiei, vor prezenta un dosar care să cuprindă următoarele documente: o cerere de angajare, copia actului de identitate, copia diplomelor de studii care atestă studiile şi specialitatea postului, copie a diplomei de bacalaureat, certificatul de membru şi adeverinţă pentru autorizarea exercitării profesiei, eliberate de către Ordonul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali Sălaj (pentru posturile de asistenţi), o declaraţie pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, adeverinţă eliberată de medicul de familie şi un CV.

Pentru persoanele care au lucrat în sistemul sanitar este obligatoriu să prezinte la interviu o recomandare de la ultimul loc de muncă.

Citiţi şi:

Pregătiri de coronavirus la cel mai mare spital din Sălaj. Cum se va face triajul epidemiologic al pacienţilor

Apel disperat al unui spital care se pregăteşte să preia pacienţi cu coronavirus. „Avem nevoie de echipamente de protecţie!“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: