Ambasadorul Federaţiei Ruse a ajuns în Sălaj. Demnitarul a vizitat o fabrică de mobilă şi s-a întâlnit cu oficialii

Ambasadorul Federaţiei Ruse a ajuns în Sălaj. Demnitarul a vizitat o fabrică de mobilă şi s-a întâlnit cu oficialii

Ambasadorul rus s-a întâlnit cu prefectul de Sălaj FOTO Prefectura Sălaj

Ambasadorul Federaţiei Ruse în România s-a aflat într-o vizită de două zile în judeţul Sălaj, prilej cu care a vizitat unul dintre cei mai mari producători de mobilă şi s-a întâlnit cu autorităţile locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, s-a întâlnit, duminică, 17 februarie, cu ambasadorului Federaţiei Ruse în România, Valery Kuzmin, în cadrul unei vizite oficiale pe care diplomatul rus a făcut-o în Sălaj.

La întâlnire au mai fost prezenţi Pavel Alekseenko - secretar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse, Ionel Ciunt - primarul municipiului Zalău, Gabriel Lavrincic - director comercial Simex SA şi Dan Chiş - director de Cancelarie în cadrul Instituţiei Prefectului.

În cadrul discuţiilor, prefectul Florin Florian a prezentat câteva aspecte privind oportunităţile economice ale judeţului Sălaj, în principal în domeniul agriculturii şi cel al turismului, menţionând totodată deschiderea instituţiei pentru orice oportunitate de colaborare în aceste domenii.

Ambasadorului Federaţiei Ruse în România a precizat la rândul său că, în cadrul vizitei oficiale în Sălaj a vizitat fabrica producătorului de mobilier Simex SA din Şimleu Silvaniei, care are relaţii economice de mai mulţi ani cu companii din Federaţia Rusă şi că şi-ar dori ca şi alte firme din judeţ să urmeze acest exemplu de succes.

Mai puteţi citi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: