Alertă în şcolile sălăjene. Trei elevi şi patru profesori au fost infectaţi cu coronavirus

Alertă în şcolile sălăjene. Trei elevi şi patru profesori au fost infectaţi cu coronavirus

Cursurile se mută în online FOTO Adevărul

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus în şcolile sălăjene este în continuă creştere, având în vedere că în ultimele zile au fost diagnosticaţi cu COVID-19 atât profesori, cât şi elevi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinci unităţi de învăţământ din judeţul Sălaj sunt în alertă din cauza noului coronavirus, după ce numărul elevilor şi al cadrelor didactice diagnosticate cu COVID-19 a urcat la şapte.

Potrivit inspectorului şcolar general Vasile Bulgărean, perioada în care şcolile au fost închise pentru desfăşurarea alegerilor locale au fost înregistreate patru noi îmbolnăviri. Este vorba despre doi elevi de la Şcoala Gimnazială “Simion Bărnuţiu” din Zalău, un profesor de la Liceul Tehnologic "Octavian Goga" Jibou şi un altul de la Liceul Pedagogic "Gheorghe Şincai" din Zalău.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj a precizat că toţi colegii elevilor diagnosticaţi cu COVID-19, precum şi clasele la care au predat profesorii bolnavi vor face cursuri online timp de 14 zile.
Anterior alegerilor locale, numărul de infectări din şcolile sălăjene era de trei: un elev al Liceului cu Program Sportiv "Avram Iancu" şi două cadre didactice de la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu” din Zalău.

Vă mai recomandăm:

UPDATE Focar COVID-19 în cel mai mare spital din Sălaj. Mai multe cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Primar izolat la domiciliu după o dezbatere electorală. Unul dintre contracandidaţi a ajuns la spital

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările