Alegeri parlamentare 2020. Un medic ortoped, prima propunere PSD Sălaj pentru Camera Deputaţilor

Alegeri parlamentare 2020. Un medic ortoped, prima propunere PSD Sălaj pentru Camera Deputaţilor

Florian Neaga şi Gheorghe Pop deschid listele PSD Sălaj FOTO Facebook.com

Social democraţii sălăjeni au finalizat listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Printre competitori se regăses primari, medici şi cadre didactice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul pe lista PSD Sălaj pentru Camera Deputaţilor este medicul ortoped Florian Neaga, şeful Secţiei Ortopedie şi Traumatologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. În vârstă de 53 de ani şi cu un mandat de consilier judeţean la activ, Neaga este unul dintre cei mai apreciaţi medici sălăjeni. Din 1992, când a absolvit facultatea, a profesat în diferite locuri şi domenii ale medicinei, fiind medic de întreprindere la Exploatarea Minieră Sărmăşag, medic pe ambulanţă şi medic militar. Din 1999, lucrează ca ortoped în cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj.

Lista social democraţilor pentru Camera Deputaţilor este completată de Sergiu Panie, vicepreşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Sălaj, primarul din Cristolţ, Ioan Cheşeli, primarul ales al comunei Bobota, Dorin Gorgan, educatoarea Valentina Souca şi învăţătorul Ovidiu Costinaş.

Senatorul în funcţie, Gheorghe Pop, speră la un al patrulea mandat, el deschizând, de altfel, lista social democraţilor sălăjeni. În vârstă de 61 de ani, Gheorghe Pop este parlamentar din 2008, iar înainte de a ajunge în Senat, a fost administrator public al judeţului, vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi poliţist.

Printre ceilalţi social-democraţi care au intrat în cursa pentru Senat se numără, în ordine, Călin Forţ, actualul administrator public al Zalăului, Dorel Man, primarul comunei Letca, şi medicul de familie Anca Irimiea.

Vă mai recomandăm:

Rezultate finale alegeri locale 2020. Cum şi-au împărţit partidele administraţiile celor patru oraşe din Sălaj

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările