Alegeri la Cartel Alfa. Cine va conduce organizaţia judeţeană

Alegeri la Cartel Alfa. Cine va conduce organizaţia judeţeană

Laurenţiu Ghiuruţan (al doilea din stânga) este preşedinte Cartel Alfa Sălaj FOTO Andreea Vilcovschi

La trei luni de la decesul celui care a condus, timp de 25 de ani, organizaţia judeţeană a Cartel Alfa, sindicaliştii sălăjeni şi-au ales un nou lider.

Noua conducere a organizaţiei judeţene Sălaj a “Cartel Alfa” a fost prezentată miercuri, 5 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă ce l-a avut ca invitat special pe preşedintele confederaţiei, Bogdan Hossu.
Laurenţiu Ghiuruţan a fost singurul candidat înscris în cursa pentru fotoliul de preşedinte al organizaţiei sălăjene, el primind 30 de voturi pentru, trei abţineri şi două voturi împotrivă. Noul lider de sindicat lucrează în cadrul Primăriei Zalău, ca şef al Serviciului Comercial, Autorizări Lucrări. Din echipa de conducere a organizaţiei judeţene vor mai face parte Vasile Jula, Gheorghe Pricop şi Florin Ghiurco, aleşi vicepreşedinţi cu unanimitate de voturi.

Reamintim că postul de lider al Cartel Alfa Sălaj a devenit vacant la finele lunii mai, după decesul lui Pompiliu Ceaca. Acesta a condus organizaţia sindicală din 1993.

Citiţi şi:

Doliu în lumea sindicală. A murit un cunoscut lider Cartel Alfa

Avertismentul unui lider de sindicat din Educaţie: „Ne va fi ruşine cu cei care vor sta în faţa copiilor noştri“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: