A ucis un bătrân cu o lovitură de pumn. Motivul uluitor care a declanşat agresiunea

A ucis un bătrân cu o lovitură de pumn. Motivul uluitor care a declanşat agresiunea

Agresorul va sta 30 de zile dupăa gratii

Agresorul, un bărbat de 41 de ani, a fost arestat preventiv la cinci luni de la comiterea faptelor. El este cercetat acum pentru loviri cauzatoare de moarte şi violare de domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 41 de ani din comuna Fildu de Jos a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi violare de domiciliu, la aproape cinci luni de la comiterea faptelor.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, agresiunea s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, când inculpatul şi un prieten au pătruns fără drept în gospodăria unor vecini în vârstă de 78, respectiv 84 de ani, şi i-au luat la bătaie, pe fondul unei divergenţe legate de un teren. Astfel, spune sursa citată, agresorii primiseră spre folosinţă de la vecinii lor un teren, pe care proprietarii au anunţat, ulterior, că vor să îl vândă. Deranjaţi de decizia acestora, în 23 octombrie 2018, cei doi bărbaţi au intrat în curtea bătrânilor şi au început să îi lovească.

În urma loviturilor primire, vârstnicul a ajuns la spital şi a decedat două săptămâni mai târziu. Zilele trecute, procurorii au primit rezultatele examenului histopatilogic, care a stabilit că există legătură de cauzalitate între loviturile încasate şi decesul victimei. În aceste condiţii, miercuri, 13 martie, anchetatorii au cerut arestarea preventivă a unuia dintre agresori, demers admis de către instanţă.
Soluţia poate fi atacată în termen de 48 de ore.

Mai puteţi citi:

A recidivat la o lună de la eliberare. Pedeapsa primită de un bărbat care a încercat să îşi omoare prietenul cu toporul

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările