A furat urna cu donaţii din farmacie. Poliţiştii îl caută pe hoţul tupeist

A furat urna cu donaţii din farmacie. Poliţiştii îl caută pe hoţul tupeist

}n urnă erau aproape 1.000 de lei FOTO Facebook.com/Crucea Roşie Zalău

Infracţiunile se ţin lanţ în municipiul Zalău. După ce luni, o locuinţă din oraş a fost prădată de hoţi de 25.000 de euro şi bijutierii de 1.000 de euro, iar marţi, persoane necunoscute au spart o bijuterie, furând 2 kilograme de aur, joi seara, un bărbat a furat urna cu donaţii dintr-o farmacie.

Ştiri pe aceeaşi temă

O persoană neidentificată a pătruns joi, 21 martie, în jurul orei 19.30, într-o farmacie din Zalău şi, profitând de neatenţia angajatei, a furat urna cu donaţii şi a luat-o la sănătoasa.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în urna ce aparţinea Crucii Roşii erau aproximativ 1.000 de lei.

Poliţiştii fac cercetări pentru prinderea autorului.

Acesta este cel de-al treilea furt petrecut în Zalău în doar patru zile. Luni, o locuinţă din oraş a fost prădată de hoţi de 25.000 de euro şi bijutierii de 1.000 de euro, iar marţi, persoane necunoscute au spart o bijuterie, furând 2 kilograme de aur.

Mai puteţi citi:

Locuinţă prădată în miezul zilei. Hoţii au fugit cu 25.000 de euro şi bijuterii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: