Încep reducerile la marfa de sezon. Află aici câţi agenţi economici vând haine la preţuri mici

Încep reducerile la marfa de sezon. Află aici câţi agenţi economici vând haine la preţuri mici

Soldarea pentru produsele de toamnă iarnă se aplică în perioada 15 ianuarie - 15 aprilie

Agenţii economici din raza municipiului Zalău care intenţionează să comercializeze în următoarea perioadă produse specifice sezonului de toamnă-iarnă, la preţ redus, prin soldare, mai au la dispoziţie patru zile pentru a notifica la primărie soldarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor informaţii furnizate de biroul de presă al Primăriei municipiului Zalău, până în prezent a fost depusă o singură notificare. Este vorba despre societatea comercială Zazur Crist SRL, care în perioada 15 ianuarie-15 aprilie va  comercializa produse textile şi îmbrăcăminte specifică sezonului toamnă- iarnă la preţ redus.

De precizat este faptul că, agenţii economici care vor parctica în perioada următoare soldări, fără a notifica acest  lucru sau fără a putea prezenta  documentele de provenienţă a mărfurilor, riscă sancţiuni cuprinse între 2.000 şi 10.000 de lei.

Potrivit legislaţiei în vigoare, magazinele pot lansa vânzări de soldare de două ori într-un an caledaristic, în perioda 15 ianuarie - 15 aprilie inclusiv, pentru produsele de toamnă – iarnă şi în perioada 1 august - 31 octombrie inclusiv, pentru produsele de primavară - vară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările