Împuternicirea şeful IPJ Sălaj a fost prelungită. Cât timp va rămâne în funcţie

Împuternicirea şeful IPJ Sălaj a fost prelungită. Cât timp va rămâne în funcţie

Mihăilă a preluat şefia IPJ Sălaj în decembrie 2019 FOTO Andreea Vilcovschi

Numirea lui Mihăilă ca şef peste poliţiştii din Sălaj nu a fost, însă, pe placul tuturor. De la preluarea funcţiei, el a fost de două ori ţinta atacurilor Sindicatului Europol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a decis să îi prelungească lui Marius Mihăilă împuternicirea la comanda Poliţie Sălaj. În aceste condiţii, Mihăilă va rămâne în funcţie încă trei luni.
Marius Mihăilă este angajat al Ministerului de Interne din anul 1999, având specializarea de psiholog expert în detecţia comportamentului simulat prin tehnica poligraf, iar între 2005 şi 2009 a fost coordonatorul reţelei poligraf din Poliţia Română.

Din anul 2010 ocupă o funcţie de psiholog specialist într-o structură specială a Poliţiei Române. De-a lungul timpului şi-a dedicat viaţa studierii şi aplicării în practică a diferitelor metode psihologice pe care le-a descoperit în activitatea profesională. În 24 mai 2019, Mihăilă a fost împuternicit şef peste poliţiştii sălăjeni, pe o perioadă de trei luni.

Numirea sa nu a fost, însă, pe placul tuturor. De la preluarea funcţiei, el a fost de două ori ţinta atacurilor Sindicatului Europol, care l-au acuzat mai întâi că nu le permite poliţiştilor studenţi să îşi ia concedii de studii, iar zilele trecute, că opreşte abuziv şoferii în trafic.
Echipa managerială a IPJ Sălaj este formată în prezent de Marius Mihăilă şi clujeanul Marius Stupar, venit de la Cluj, unde a condus Biroul Autostrăzi.

Mai puteţi citi:

VIDEO Şeful Poliţiei Sălaj, acuzat că opreşte abuziv şoferi în trafic. Cum a fost surprins de camerele de supraveghere: „Se crede cowboy peste judeţ“

Comisar-şef acuzat că-i împiedică pe poliţişti să meargă la facultate. „Agenţii sunt condamnaţi să fie proşti“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: