800 de şoferi sălăjeni „taxaţi“ de poliţişti într-o săptămână

Poliţiştii de la Rutieră au prins în trafic, în perioada 16 - 22 iulie, peste nouă sute de contravenienţi. Aproape opt sute dintre aceştia sunt şoferi, cei mai mulţi prinşi că au călcat prea tare pedala de acceleraţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la Rutieră au avut o săptămână încărcată. Ei au constatat în trafic nu mai puţin de 907 abateri, dintre care cinci penale, pentru care au aplicat amenzi de nu mai puţin de 93.000 de lei (adică aproape un miliard de lei vechi). Principalii „clienţi“ ai poliţiştilor au fost şoferii, 797 dintre contravenienţi fiind din această categorie. După cum era de aşteptat, cei mai mulţi – 452, au călcat strâmb în ochii poliţiştilor atunci când au călcat prea tare pedala de acceleraţie. Cinci dintre ei au călcat-o bine de tot, depăşind cu peste 50 de kilometri viteza legală şi rămânând, cu această ocazie, fără permis. Fără dreptul de a conduce maşina au rămas şi alţi 17 şoferi sălăjeni, doi prinşi la volan după ce au consumat alcool, doi pentru depăşiri nepermise, iar 13 pentru alte abateri – se arată într-un comunicat al biroului de presă al IPJ Sălaj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările