UPDATE Patru studente au murit şi o alta a fost rănită grav după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru studente şi-au pierdut viaţa şi o alta a fost grav rănită, după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat de tren.

UPDATE ORA 22.45 Şoferiţa a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, unde este supusă mai multor investigaţii medicale. Tânăra este conştientă. I-au fost recoltate probe biologice care să stabilească dacă a fost sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor subtanţe.

Surse din cadrul anchetei ne-au declarat că studentele se întorceau de la Cluj-Napoca, unde participaseră la Festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

ŞTIRE INIŢIALĂ

Un tragic accident feroviar, soldat cu patru morţi şi un rănit grav, s-a petrecut joi, 17 mai, în jurul orei 18, la ieşirea din localitatea Jibou, spre Someş Odorhei, la intersecţia centurii căii ferate cu centura ocolitoare a oraşului. Potrivit primelor informaţii, un autoturism condus de o tânără de 21 de ani a fost lovit în plin de trenul personal 4046, care se deplasa pe ruta Baia Mare-Jibou. În urma impactului, şoferiţa a fost grav rănită, iar celelalte patru pasagere, în vârstă de 20 şi 21 de ani, au decedat. Trei dintre ele au fost proiectate în afara autoturismului, iar o alta a decedat în fiarele contorsionate.

Imagine indisponibilă

"Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două victime, una a fost predată unui echipaj al ambulanţei care a transportat-o la UPU SMURD Zalău, iar cealaltă a fost găsită decedată. Alte trei victime de sex feminin (cu vârste între 21 şi 22 de ani) au fost găsite decedate în afara autoturismului", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj.

Potrivit poliţiştilor, semnalele acustice la trecerea la nivel cu calea ferată erau în funcţiune.

Surse judiciare ne-au declarat că tinerele erau studente la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca - Centrul Baia Mare.
Traficul feroviar nu a fost afectat.

Vom reveni.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite