18 sălăjeni visează la o carieră în avocatură. Cine sunt candidaţii

18 sălăjeni visează la o carieră în avocatură. Cine sunt candidaţii

18 sălăjeni vor să devină avocaţi

Printre aspiranţii la titlul de avocat se numără şi câteva nume sonore din judeţul Sălaj; unii dintre ei nu se află la prima încercare.

Ştiri pe aceeaşi temă

La examenul de primire în profesia de avocat, pentru dobândirea titulului profesional de avocat stagiar, şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2017, au participat şi 18 sălăjeni.

Printre ei îi regăsim pe Claudiu Marian, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sălaj, Valeriu Crişan, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, Loredana Bubuiug, soţia procurorului-şef DIICOT Sălaj, dar şi pe Malvina Pop-Galiş, urmărită penal într-un dosar de corupţie instrumentat de acelaşi procuror.

Lista completă a candidaţilor

Examenul a fost organizat de către Uniunea Naţională a Barourilor din România şi a constat într-un test-grilă cu 100 de întrebări din cinci materii: organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal. Candidaţii trebuiau să răspundă corect la minim zece întrebări din fiecare domeniu şi să obţină, în total, minim 70 de răspunsuri corecte.

Vă mai recomandăm:

Rezultatele Bac-ului de toamnă. Câţi candidaţi au promovat în Sălaj

Un inginer şi un ofiţer în rezervă se bat pentru fotoliul de administrator public al Zalăului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările