VIDEO „Whitney Huston de Bârlad”: o copilă de 12 ani a câştigat concursul „Next Star” cu vocea sa de aur

VIDEO „Whitney Huston de Bârlad”: o copilă de 12 ani a câştigat concursul „Next Star” cu vocea sa de aur

Rose Marie Lanciu, 12 ani, câştigătoarea Next Star FOTO Facebook

Trofeul „Next Star” de la Antena 1 şi marele premiu de 20.000 de euro au fost câştigate de Rose Marie Lanciu, o fetiţă în vârstă de 12 ani din Bârlad, care a abordat o piesă din repertoriul lui James Brown.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marea finală a „Next Star”, din seara de 22 mai 2014, a fost câştigată de bârlădeanca Ane Marie Lanciu, 12 ani, o fetiţă care şi-a descoperit talentul în urmă cu un an. Juriul show-ul de la Antena 1 a fost cucerit pentru a doua oară de vocea bârlădencei, după semifinalele din 13 martie când i-a cucerit pe Lora, Maria Cîrneci, Connecte-R, Vasile Muraru şi Pepe cu interpretarea piesei „I have nothing”, din repertoriul lui Whitney Huston.

Pentru finală a pregătit piesa „It’s a man’s wold” ce aparţine marelui James Brown şi a interpretat-o într-o manieră personală. Premiul de 20.000 de euro şi trofeul i-a fost înmânat de maestrul Florin Piersic.

Rose Marie este elevă a şcolii de canto „Soul Music Art”, condusă de profesorul Dragoş Gheorghiu: „Mary, cum îi spunem noi, face canto doar de un an, dar are un talent remarcabil şi a avut o evoluţie spectaculoasă într-un timp extrem de scurt”.

„Whitney Huston de Bârlad", cum a fost supranumită noua câştigătoare a Next Star, este elevă în clasa a VII-a a Şcolii gimnaziale „Iorgu Radu" nr. 1 Bârlad: "Este liderul clasei, un caracter deosebit, foarte muncitoare. Muzica e mai mult decât o pasiune pentru ea. Performanţa atinsă într-un timp atât de scurt vorbeşte de la sine", a declarat, pentru "Adevărul", Florin Ferlovici, directorul şcolii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: