VIDEO Viorică Dăncilă, abordată de o femeie furioasă la Bârlad: „Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei“. Buzatu, pus şi el la zid: „Numai analfabeţi v-au ales“

VIDEO Viorică Dăncilă, abordată de o femeie furioasă la Bârlad: „Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei“. Buzatu, pus şi el la zid: „Numai analfabeţi v-au ales“

Dumitru Buzatu în timpul disputei cu femeia din Bârlad

Vizita premierului Viorica Dăncilă la Bârlad a fost marcată de proteste la intrarea în Spitalul Municipal de Urgenţă Elena Beldiman.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sosirea delegaţiei oficiale, în cursul zilei de marţi, 21 mai, o bârlădeancă aflată în faţa unităţii medicale a abordat-o direct pe Viorica Dăncilă: „Nu v-a fost ruşine să veniţi la Bârlad, doamnă?”.

Premierul a încercat să discute cu femeia, solicitând celor din delegaţie, care încercau să o îndepărteze, să o lase să vorbească, şi a întrebat-o: „De ce? De ce să îmi fie ruşine?”.

A intervenit liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a încercat să o pună le la punct pe femeia care a îndrăznit să vocifereze la sosirea premierului, însă a sfârşit prin a fi fi el cel pus la punct.

Redăm dialogul dintre cei doi:

Buzatu: Dă-i drumul de aici!

Protestatara: Vedeţi-vă de treaba dumneavoastră şi nu puneţi mâna pe mine, da? La Vaslui vă faceţi legile, nu la Bârlad!

Buzatu: Stai cuminte!

Protestatara: La Vaslui să aveţi tupeu, nu la Bârlad da? Aţi dus ţara asta de râpă.

Buzatu: Du-te de aicea! Ai noroc..

Protestatara: De ce am noroc? Ameninţări în direct?

Buzatu: Noi deranjăm pe cineva? Te-am deranjat cu ceva?

Protestatara: Nu m-aţi deranjat pe mine, aţi deranjat tot vVasluiul. 

Buzatu: Judeţul Vaslui m-a ales aicea, cu o majoritate de 64%….

Protestatara: Cine v-a ales? Numai analfabeţi şi asistaţi sociali!

Buzatu: Hai să fim prieteni...

Protestatara: Nu v-ar fi ruşine!

Buzatu: Vezi că eu vorbesc politicos, dar n-am răbdare multă!

Dumitru Buzatu a plecat după Viorica Dăncilă în spital, însă în dialog cu femeia revoltată a intrat prefectul Judeţului Vaslui, Eduard Popica.

Prefectul Popica: Pentru ce să ne fie ruşine, doamnă? Ce am făcut? Aţi întors spatele şi plecaţi? Aţi învăţat placa asta cu ”Să va fie ruşine!” şi o spuneţi peste tot. A venit o oficialitate şi dumneavoastră..

Protestatara: Păi ne putem mândri cu dumneaei [cu Viorica Dăncilă – n.r.]? Ne putem mândri? [..] E oficialitate? A scos ţara din noroaie, aşa-i?

Prefectul Popica: Nu este frumos ce faceţi! De asta a ajuns Vasluiul unde a ajuns.

Dumitru Buzatu a revenit solicitându-i protestatarei insistente să plece de acolo: ”Doamnă, du-te de aicea”

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a intervenit şi el invitat-o pe femeie să discute cu premierul Viorica Dăncilă în incinta spitalului. Bârlădeanca nu a dat curs invitaţiei, replicând: „Nu pot, că dacă intru fac criză de nervi acolo şi-mi bag mâna în părul ei! Deci îmi bag mâna în părul ei, vă jur!”. 

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, marţi, 21 mai, o vizită de lucru în judeţul Vaslui. Aceasta a avut o întâlnire cu autorităţile locale din municipiile Vaslui, Bârlad, Huşi şi din comunele Hoceni şi Pădureni.

La finalul vizitei, premierul a participat la o şedinţă cu toţi primarii din judeţul Vaslui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: