VIDEO Un tractor care transporta un mort la groapă a rămas împotmolit pe un drum sătesc. Cortegiul funerar a răzbătut cu greu spre cimitir

VIDEO Un tractor care transporta un mort la groapă a rămas împotmolit pe un drum sătesc. Cortegiul funerar a răzbătut cu greu spre cimitir

Imagini de lumea a treia la o înmormântare într-un sat din judeţul Vaslui: cortegiul funerar a reuşit cu greu să răzbată pe drumul spre cimitir, tractorul transformat în dric rămânând împotmolit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost surprinse în comuna vasluiană Buneşti-Avereşti, în satul Plopi, acolo unde localnicii au organizat în repetate rânduri proteste, reclamând starea proastă a drumurilor. 

Pentru a-şi conduce pe ultimul drum, mama, respectiv bunica, o familie din sat a apelat un un tractor cu remorcă, crezând că astfel vor străbate mai uşor drumul de acasă până la cimitir.

Cum drumul respectiv nu a fost niciodată pietruit, porţiuni întregi sunt impracticabile, tractorul transformat în dric, deşi echipat cu lanţuri, rămânând împotmolit în noroi. A fost nevoie ca oamenii care conduceau răposta pe ultimul drum să pună umărul la propriu pentru a scoate din noroi tractorul cu remorca în care se afla sicriul. 

Primarul comunei Buneşti Avereşti recunoaşte că drumul respectiv nu a fost niciodată pietruit. El susţine însă că familia respectivă ar fi putut să transporte mortul la cimitir pe un alt drum, ocolitor, dar care este practicabil. Edilul susţine că Primăria ar fi achiziţionat pietriş pentru drumul respectiv, însă aşteaptă ca vremea să se încălzească pentru a-l folosi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: