VIDEO Primire surprinzătoare a premierului în Bârlad. Dăncilă, îmbrăţişată şi ovaţionată de liceeni, dar şi huiduită de protestatari

VIDEO Primire surprinzătoare a premierului în Bârlad. Dăncilă, îmbrăţişată şi ovaţionată de liceeni, dar şi huiduită de protestatari

Premierul Viorica Dăncilă a avut parte de o primire surprinzătoare în municipiul Bârlad: grupuri de protestatari au huiduit-o, însă zeci de elevi au primit-o în urale la Colegiul "Gheorghe Roşca Codreanu".

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflată în judeţul Vaslui, Viorica Dăncilă a vizitat municipiul Bârlad, acolo unde s-a întâlnit cu reprezentanţii Spitalului Municipal "Elena Beldiman" şi Colegiul Naţional "Gherorghe Roşca Codreanu". În ambele locuri, Dăncilă a fost întâmpinată de grupuri de protestatari care au huiduit-o şi i-au cerut demisia, strigându-i "Analfabeta!".

Surpriza zilei a venit la Colegiul "Gheorghe Roşca Codreanu", una dintre unităţile şcolare de prestigiu din judeţ, cu multipli olimpici la nivel naţional şi internaţional.

 Acolo, premierul a avut o întâlnire cu profesorii, elevii şi părinţi. Sosirea Vioricăi Dăncilă pe holul liceului a fost întâmpinată cu ropote de aplauze şi ovaţii.

Elevii au îmbrăţăşat-o pe Viorica Dăncilă şi au realizat fotografii cu aceasta.

Premierul Viorica Dăncilă efectuează, marţi, 21 mai, o vizită de lucru în judeţul Vaslui. Aceasta a avut o întâlnire cu autorităţile locale la Primăria municipiului Vaslui, după care a vizitat Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a discutat cu conducerea unităţii şi cu cadrele medicale. Unitatea sanitară a fost recent reabilitată în cadrul unui amplu proiect finanţat cu fonduri europene şi are în derulare o serie de investiţii privind construcţia unui ambulator de specialitate, amenajarea unui heliport pentru aterizarea elicopterelor SMURD, reabilitarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe şi amenajarea unui compartiment pentru spitalizare de zi.

După vizita la Bârlad, premierul şi-a continuat deplasarea în comunele Hoceni, Pădureni şi în municipiul Huşi. Prim-ministrul va reveni în municipiul reşedinţă, unde în această seară are o programată o întâlnire cu primarii din judeţ. .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: