VIDEO Poliţistul din Vaslui care a uitat să tragă frâna de mână. Cetăţenii privesc stupefiaţi cum maşina ajunge în şanţ

VIDEO Poliţistul din Vaslui care a uitat să tragă frâna de mână. Cetăţenii privesc stupefiaţi cum maşina ajunge în şanţ

O autospecială a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a fost implicată într-un incident zilele trecute, după ce agentul de poliţie a coborât din maşină şi a uitat să tragă frâna de mână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc pe 19 octombrie, în comuna vasluiană Şuletea, chiar în faţa primăriei din comună. Agentul de poliţie Carmen Bernevic de la Postul de Poliţie Şuletea a parcat autospeciala Poliţiei în faţa primăriei.

 A ieşit din autoturism, în grabă, cu câteva hârtii în mână. La scurt timp, după ce poliţistul intră în clădirea primăriei, maşina de poliţie porneşte singură, pătrunde pe sensul opus de mers şi se opreşte în şanţul de la marginea drumului.

 Totul se întâmplă sub privirile îngrozite ale unui căruţaş, care a încetinit atelajul pentru a nu fi lovit de maşină. Observând cu maşina Poliţiei a pornit singură pe drum, un localnic a încercat să o oprească cu mâinile. În ajutorul lui au sărit câţiva săteni, care l-au ajutat pe poliţist să scoată maşina din şanţ. 

Imaginile au fost făcute publice de primarul comunei Şuletea, Ciprian Tamaş, care a făcut un apel la toţi cei care vin la primărie: ”Trageţi frâna de mână! Vom mări parcarea pentru a descongestiona traficul în centrul de comună!”, a anunţat primarul Ciprian Tamaş.

Poliţistul Carmen Bernevic s-a mai aflat în atenţia opinie publice în urmă cu doi ani, când, deghizat în Moş Crăciun, s-a fotografiat făcând şpagatul pe maşina Poliţiei. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: