VIDEO Mesajul tatălui violent care a fost filmat în timp ce-şi lovea fiicele cu picioarele în cap: „Vă iubesc!”

VIDEO Mesajul tatălui violent care a fost filmat în timp ce-şi lovea fiicele cu picioarele în cap: „Vă iubesc!”

Gheorghe Halmaga, un tată care îşi "iubeşte" copiii FOTO Sabina Ghiorghe

Vasluianul Gheorghe Halmaga, individul care a oripilat opinia publică cu tratamentul tiranic aplicat celor două fiice de 14, respectiv 15 ani, în faţa frăţiorului de numai 5 ani, susţine că-şi iubeşte copiii: „Eu le-am crescut în ultimele 8 luni, tot la mine o să se întoarcă”

Ştiri pe aceeaşi temă

Discrepanţă uriaşă între individul care înjura, ameninţa cu moartea şi-şi lovea odraslele fără milă şi omul care e la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti.

Gheorghe Halmaga, vasluianul de 40 de ani care a fost filmat cu un telefon mobil în timp ce-şi maltrata fetele, este de nerecunoscut după ce autorităţile au respectat dorinţa copiilor de a fi protejaţi de tată. „Vaco, dispari din casa mea, la cămin cu tine. Te bat de te omor”, spunea bărbatul în videoclipul realizat de copii.

După două săptămâni de când vasluianul a ajuns în atenţia anchetatorilor pentru lovituri şi rele tratamente aplicate minorului şi copiii i-au fost luaţi de acasă, Halmaga face declaraţii de dragoste: „Îmi iubesc copiii. Tot ai mei rămân orice s-ar întâmpla”.
Bărbatul şi-a explicat cruzimea faţă de copii prin faptul că aceştia ţineau pe ascuns legătura cu mama lor. Ceea ce l-a înfuriat fioarte tare au fost nişte poze postate pe un cont de socializare în care fosta lui soţie apărea cu un italian.

Incidentul a avut loc pe 23 aprilie, în Ziua de Sfântul Gheorghe. Fiind sub influenţa alcoolului, Gheorghe Halmaga şi-a bătut fiicele şi le-a ameninţat cu moartea. Întreaga scenă, de o violenţă rar întâlnită, a fost filmată cu un telefon mobil. Copilele au folosit înregistrarea pentru a solicita să fie salvate de propiul tată. În aceeaşi zi, cei trei fraţi au fost preluaţi de Protecţia Copilului. Ulterior au fost daţi în grija unei rude apropiate.

Mama copiilor a plecat la muncă în Italia în toamna anului trecut şi a revenit acasă în preajma sărbătorilor pascale. A folosit prilejul pentru a divorţa de soţ. După izbucnirea scandalului, reprezentanţii Protecţiei Copilului i-au cerut mamei să vină în ţară pentru a clarifica situaţia copiilor.

Citeşte şi:

VIDEO Mesajul sfâşietor al unor copile din judeţul Vaslui: „Salvaţi-ne de tata”

Înregistrare video cu un tată care-şi bate copiii cu bestialitate. Mesajul copilelor maltratate: „Vrem la Casa de copii. Salvaţi-ne de tată”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările