VIDEO Incendiu la un complex comercial din centrul municipiului Vaslui. Galeriile Select au fost distruse

VIDEO Incendiu la un complex comercial din centrul municipiului Vaslui. Galeriile Select au fost distruse

Un incendiu a izbucnit marţi seara în centrul municipiului Vaslui la un spaţiu comercial situat în centrul oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Echipajele de pompieri au lichidat incendiul, care a produs pagube importante comercianţilor ce deţin magazine în clădire. Spaţiul comercial aparţine omului de afaceri Daniel Andrei, din Bârlad, recent câştigător la Loto 6/49. 

Din primele cercetări, incendiul a fost provocat de un scurt circuit, însă pompierii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte. 

Magazinele s-au închis puţin după ora 20, iar incendiul a fost sesizat, în jurul orei 20.40. Scurt circuitul s-ar fi produs la unul dintre magazinele situate la parterul imobilului. Fumul dens, emanat de materialele care au ars mocnit, a inundat toate spaţiile comerciale atât la parter cât şi la demisol şi etaj. 

La o primă evaluare, întreaga marfă aflate în magazine a fost distrusă.

Pe lângă forţele de intervenţie, la faţa locului au fost prezente oficialităţile locale, prefectul judeţului, subprefectul, cei doi viceprimari ai municipiului. Toţi locatarii din apartamentele situate la etajele superioare spaţiului comercial au fost evacuaţi, având în vedere că fumul a pătruns şi în locuinţe.

Un echipaj de pompieri va supraveghea zona şi pe parcursul nopţii.

Ştire iniţială: Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin pentru stingerea focului care a izbucnit în zona magazinelor. Din interiorul spaţiului, este degajat un fum dens.

Galeriile Select, aşa cum este cunoscut spaţiul comercial, este situat pe trei nivele, demisol, parter şi etaj, găzduind în general magazine de îmbrăcăminte, telefonie mobilă şi un laborator foto.

citeste totul despre: