Criminalul din Bârlad care şi-a măcelărit soţia din „iubire” cu peste 30 de lovituri de cuţit. Detalii halucinante din expertiza medico-legală

Criminalul din Bârlad care şi-a măcelărit soţia din „iubire” cu peste 30 de lovituri de cuţit. Detalii halucinante din expertiza medico-legală

Ştefan Chirbou, bărbatul care şi-a măcelărit soţia

Ştefan Chiribou (52 ani), bârlădeanul care şi-a ucis soţia cu un cuţit, lovind-o din spate, a acţionat cu sânge rece, cred anchetatorii. Bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri letale, cu un cuţit de bucătărie, în numai câteva secunde. Tragedia s-a petercut duminică dimineaţă (24 ianuarie), într-un local din Bârlad în care lucra victima.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 52 de ani, împotriva căruia existau mai multe plângeri la Poliţia Bârlad ca urmare a ameninţărilor cu moartea şi actelor de violenţă, a avut, parcă, încurajarea autorităţilor pentru a-şi duce planul diabolic la bun sfârşit. Gândurile criminale au fost puse în aplicare pe 24 ianauarie, la trei luni după ce Liliana Chiribou (49 ani), soţia care i-a stat alături aproape trei decenii şi i-a dăruit doi copii, a cerut insistent sprijinul poliţiştilor. Femeia a avut parte de o moarte extrem de violentă, sfârşind într-o baie de sânge în incinta barului unde lucra de patru ani.

Anchetatorii au refăcut filmul crimei pas cu pas. Criminalul a prins momentul când nu mai era de faţă niciun martor şi, profitând că femeia s-a dus în încăperea alăturată pentru a debarasa o masă, a atacat-o cu un cuţit de bucătărie de la spate. A pus-o la pământ după prima lovitură. Victima a apucat să ţipe în timp ce agresorul a continuat să o spintece cu zeci de lovituri de cuţit. Practic, era ca şi moartă după primele lovituri. A continuat, totuşi, să o măcelărească. Totul s-a petrecut în numai câteva secunde. Pe camera de supravaghere din incinta barului se vede cum se năpusteşte asupra femeii cu cuţitul în camera alăturată (care nu avea camere de monitorizare). A ieşit din camera măcelului în mai puţin de un minut.

 

"Pe trupul femeii erau 33-34 lovituri de cuţit la nivelul toracelui, abdomenului, mâinilor şi feţei. Dintre acestea, opt sau nouă erau lovituri letale în inimă sau plămâni. Loviturile au fost foarte puternice, cu un cuţit foarte bun, una dintre ele secţionând două dintre vertebrele coloanei, oase foarte dure", a precizat, pentru "Adevărul", medicul legist Sergiu Săvinescu.

Practic, efortul cadrelor medicale de pe Ambulanţă de a resuscita victima a fost în zadar. Aceştia chiar au spus, imediat după declararea decesului, că sângele ţâşnea din toate părţile şi era imposibil să stopezi hemoragia internă şi externă.

Liliana Chiribou a decis să-şi părăsească soţul violent în toamna anului trecut. A depus mai multe plângeri la Poliţia Bârlad şi a cerut protecţia autorităţilor. A părăsit apartamentul comun şi a locuit în ultimele trei luni la un frate, în garsoniera fiului sau pe la prieteni. Bărbatul şi-a ieşit cu totul din minţi când a aflat că acţiunea de divorţ este pe rol şi a ameninţat-o cu moartea, chiar a fugărit-o printre blocuri cu cuţitul în mână. Asta chiar în zilele dinaintea măcelului.

Criminalul a fugit iniţial de la locul faptei, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti. A recunoscut senin fapta, spunând că ţinea foarte mult la soţia lui. Procurorul criminalist intenţionează să dispună şi o expertiză psihiatrică.

Citeşte şi:

Cum s-a petrecut cea mai odioasă crimă din Moldova: măcelărită de soţ cu peste 20 de lovituri de cuţit, după ce le-a cerut poliţiştilor, în zadar, să o apere

FOTO VIDEO Crimă odioasă la Bârlad. Femeie măcelărită de soţ cu peste 20 de lovituri de cuţit

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările