VIDEO Cum chinuie un bătrân o pisică scoasă la plimbare cu forţa. Felina este ţinută în lesă şi târâtă pe trotuar

VIDEO Cum chinuie un bătrân o pisică scoasă la plimbare cu forţa. Felina este ţinută în lesă şi târâtă pe trotuar

Bărbatul a fost surprins de un martor în timp ce plimba pisica

Românii apelează la tot felul de soluţii pentru a ieşi din case în această perioadă, când circulaţia în spaţiul public este restricţionată, fiind reglementată prin ordonanţe militare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Bârlad, trecut de prima tinereţe, a fost surprins luni, 27 aprilie, înainte de orele prânzului, plimbându-se pe strada Lirei din localitate. 

Bârlădeanul nu a ieşit singur la plimbare, ci însoţit de animalul de companie: o pisică legată cu lesă. Dacă pentru bărbat plimbarea pare de relaxare, pentru pisică este un chin.

În imaginile surprinse de un martor ocular se observă cum pisica, neobişnuită cu lesa, refuză să meargă, încercând în continuu să se salveze din legătoare. Ea este mai mult târât de proprietar care nu pare sensibilizat de animalul speriată. 

Potrivit reglementărilor privind deplasările în locurile publice, în perioada situaţiei de urgenţă, cetăţenii pot ieşi în apropierea locuinţei pentru asigurarea nevoilor animalelor de companie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările