VIDEO Cea mai aprigă susţinătoare a celor 7 violatori din Vaslui, filmată în timp ce loveşte cu pumnii şi picioarele o elevă de liceu până la leşin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romina Moldovean (foto ochelari) în faţa Judecătoriei Vaslui apostrofând oamenii care condamnau faptele celor 7 violatori
Romina Moldovean (foto ochelari) în faţa Judecătoriei Vaslui apostrofând oamenii care condamnau faptele celor 7 violatori

Scene deosebit de violente au avut loc joi, 14 septembrie, în apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, unde o elevă a Liceului „Ştefan Procopiu” a fost lovită cu pumnii şi picioarele de o altă tânără. Agresoarea este Romina Moldoveanu, cea care în 2015 s-a remarcat ca fiind o susţinătoare a celor şapte violatori, denigrând victima.

Agresiunea a avut loc la orele amiezii, în timp ce elevii de la liceele ”Ştefan Procopiu” şi ”Ion Mincu” ieşeau de la ore, iar cei din schimbul doi se deplasau spre şcoală. O elevă a Liceului ”Ştefan Procopiu” a fost luată la bătaie în momentul în care s-a apropiat de sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Timp câteva zeci de secunde a fost lovită cu pumnii şi picioarele, până la leşin, fără ca vreunul din martorii aflaţi în zonă să intervină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, agresoarea este Romina Moldoveanu, o tânără din localitatea Muntenii de Sus, cea care în 2015 s-a transformat în cea mai aprigă susţinătoare a celor şapte violatori din Văleni. Ea l-a felicitat atunci pe lideul celor şapte violatori, spunându-i că bine i-a făcut victimei, încurajându-l să o agreseze sexual din nou pe respectiva victimă şi cerându-i să o ia şi pe ea să îi aplice fetei o corecţie fizică. 

Ieri, Romina Moldoveanu a sărit la bătaie la eleva Liceului ”Ştefan Procopiu”, pentru că aceasta din urmă ar fi avut o serie de postări critice la adresa unei prietene de-a sa.

Întreaga agresiune a fost filmată de un tânăr aflat în apropiere. De altfel, în timp ce adolescenta era lovită, mai mulţi elevi asistau la agresiune, fără ca vreunul dintre ei să intervină pentru a opri agresoarea. La un moment dat, pe înregistrare se aude cum un bărbat îi cere agresoarei se se oprească, altfel va anunţa Poliţia.

Pe înregistrare, se aude cum agresoarea o apostrofează pe victimă: ”Te-am avertizat de atâtea ori... Ţi-am zis?”. Martorii susţin că în urma loviturilor primite, eleva bătută şi-ar fi pierdut cunoştinţa. Câţiva muncitori care lucrau la trotuarul din faţa Jandarmeriei Vaslui ar fi stropit-o cu apă pentru a-şi reveni. Poliţia din Vaslui a declanşat o anchetă în acest caz, poliţiştii de investigaţii criminale deplasându-se la Liceul ”Ştefan Procopiu” încă de la primele ore ale dimineaţii.

”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui s-a autosesizat în acest caz şi a deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe. Cercetările sunt în plină desfăşurare”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Elevă agresată cu pumnii şi picioarele în apropierea Jandarmeriei Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite