VIDEO Caz  şocant la Vaslui: O femeie este atât de beată încât cade peste cei doi copilaşi ai săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene şocante pe un drum sătesc din judeţul Vaslui, unde o femeie de 35 de ani, îşi pierde echlibrul din cauza beţiei şi cade peste cei doi copilaşi ai săi

Doi copilaşi care abia au învăţat să meargă sunt puşi în situaţie de risc de propria mamă. Femeia, în stare avansată de ebrietate, îi trage de mânuţă după ea şi cade peste ei din cauza beţiei. Se încăpăţânează să-şi continue drumul, îl ia pe un copilaş în braţe şi cade din nou, aproape strivindu-l pe micuţ. "Am băut! Ce aveţi cu mine!", ripostează femeia.

Scenele incredibile au fost filmate de un echipaj de televiziune şi jurnaliştii au încercat să intervină pentru a-i salva pe micuţi de la o nenorocire. Femeia recalcitrantă nu s-a lăsat convinsă, mai mult, şi-a ridicat poalele pentru a le arăta fundul salvatorilor.

Imaginile au fost surprinse în localitatea vasluiană Ştioborăni, comuna Soleşti. Protagonista filmului are 35 de ani şi este mama a 10 copii. Trei dintre aceştia, toţi minori, au plecat în lume şi nu se mai ştie nimic de ei. Ceilalţi şapte copii, cu vârsta cuprinsă între un an şi jumătate şi 10 ani) locuiesc cu părinţii într-o căsuţă dărăpănată compusă dintr-un hol şi o cameră.

Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, instituţie care a luat primele măsuri.

“Luni, la prima oră, vom introduce în regim de urgenţă Ordonanţă preşedinţială de retragere a copiilor din mediul familial. Din ancheta la faţa locului, pare că doi dintre copii au nevoie şi de îngrijiri medicale. Condiţiile de trai sunt mizere, iar filmarea este şocantă. În locuinţa lor este o mizerie de nedescris”, a precizat, pentru “Adevărul”, Ionel Ştefănică Armeanu, directorul DGASPC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite