Vasluian arestat după ce şi-a violat propria mamă

Vasluian arestat
după ce şi-a violat propria mamă

Un bărbat de 37 ani, din comuna Stănileşti, a fost arestat preventiv astăzi de magistraţii Judecătoriei Huşi, fiind acuzat că şi-a violat propria mamă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Poliţiştii au declanşat cercetările în acest caz, în urma sesizări iprimite de la femeia de 72 ani. Bătrâna s-a prezent dimineaţa la postul de poliţie din sat, anunţând că pe parcursul nopţii a fost agresată sexual de două ori chiar de cel căruia i-a dat viaţă. În vârstă de 37 ani, Liviu Oancea este cunoscut cu antecedente penale, având mai multe condamnări a activ, pentru furturi. De altfel, acesta se eliberase din penitenciar în luna august a anului în curs. De la ieşirea din închisoare locuia împreună cu mama sa. În noaptea de 18/19noiembrie, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, prin ameninţări şi acte violenţă, individul şi-a obligat mama să întreţină raporturi sexuale cu aceasta.        

"A doua zi dimineaţă, femeia a plecat din locuinţă şi a sesizat poliţiştii cu privire la cele întâmplate. Poliţiştii l-au identificat pe suspect la domiciliu şi l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore. Astăzi l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi, cu propunere de arestare preventivă pentru viol. Instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.", a precizat Alina Tonică, responsabil mass media din cadrul IPJ Vaslui. Pentru săvârşirea infracţiunii de viol, în situaţia în care victima este rudă cu autorul, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 12 ani.

Mai puteţi citi:

Elevă din Vaslui, sechestrată şi violată de şapte indivizi la întoarcerea de la şcoală

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul elevei din Vaslui, violată de şapte tineri: abuzată până la leşin, stropită cu alcool şi iarăşi batjocorită

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările