Vaslui: A scăpat cu viață după ce un mal de pământ a căzut peste el

Vaslui: A scăpat cu viață după ce un mal de pământ a căzut peste el

Bărbatul a fost transportat la spital cu ambulanţa

Cătălin Pârvu, un bărbat de 30 de ani din comuna Fălciu, a rămas în viață în mod miraculos, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc ieri după-amiază la casa unui localnic din Fălciu, care dorea să sape un șanț pentru a se racorda la rețeaua de canalizare. În timpul săpăturilor cu un excavator, malul de pământ s-a surpat peste bărbat și l-a îngropat pe acesta până la brâu.

A fost nevoie de intervenția pompierilor care l-au scos la suprafață în doar câteva minute de la ajungerea lor la fața locului. Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanței care a transportat-o la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman" din Bârlad. Medicii de aici l-au operat cu succes, iar starea sa de sănătate este stabilă.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui au deschis și ei o anchetă pentru a vedea dacă Primăria din Fălciu a eliberat o aprobare pentru efectuarea lucrărilor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările