Un tânăr care se pregăteşte să devină preot a ajuns după gratii după ce şi-a bătut crunt vărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima şi agresorul său FOTO Vremea Nouă
Victima şi agresorul său FOTO Vremea Nouă

Un absolvent de Teologie din localitatea vasluiană Văleni a fost reţinut de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe, după ce a băgat în spital un tânăr din sat. Aparent fără motiv, Constantin Vacarciuc a tăbărât cu pumnii şi picioarele pe vărul lui la magazinul din sat,  în văzul tuturor.

Familia victimei spune că incidentul s-a petrecut în ziua de Sânziene, după ce Constantin Vacarciuc (29 de ani), a mers la biserică şi apoi, s-a schimbat de hainele tradiţionale româneşti şi a ieşit în sat. Nu avea niciun conflict cu Petrică, tânărul de 23 de ani, aflat acum în spital.

Sătenii spun că Vacarciuc, deşi îşi doreşte să devină preot, are un comportament violent, e agresiv şi răzbunător, scrie Vremea Nouă.

Victima abia venise din Anglia şi se afla la o masă cu o rudă, când a fost agresat din senin. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele individului şi l-au reţinut. Urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui au probat activitatea infracţională a unui bărbat, din localitatea Văleni, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, comisă în data de 24 iunie 2022. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 24 iunie 2022, în timp ce se afla pe terasa unui spaţiu comercial din localitate, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic, lovind cu palmele şi picioarele, un bărbat în vârstă de 23 de ani, din aceeaşi localitate. În data de 30 iunie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, faţă de bărbatul de 29 de ani, s-a luat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Copil blocat într-o maşină la Vaslui în căldura sufocantă. Mama a sunat disperată la pompieri

Disperarea unei femei. Şi-a înfipt un cuţit în stomac ca să scape de bătăile soţului

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite