Un tânăr care a atacat o minoră în seara de Revelion şi ar fi încercat să o violeze, bătut măr de mama fetei cu un cârlig de fier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi poliţişti şi un deţinut au ajuns la spital în urma accidentului

Rudele unei minore de 17 ani dintr-un sat din Vaslui au reclamat la Poliţie că adolescenta ar fi fost victima unei agresiuni în seara de Revelion, când, în timp ce se întorcea spre casă, însoţită de un verişor, a fost atacată de un tânăr, care ar fi încercat să o violeze.

Rudele au intrat în panică când, în prima zi a anului au mers în vizită la Rafaila şi au observat că fata de 17 ani avea un ochi vânăt. După ce au aflat ce s-a întâmplat au alertat de îndată Poliţia. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara de Revelion, fata mergea spre casă împreună cu un verişor mai mic. Pe o uliţă, profitând că afara era întuneric, un tânăr de 20 de ani a atacat adolescenta şi a târât-o în curtea sălii de sport din sat.

Speriat verişorul fetei a alergat spre casă, anunţându-şi mătuşa. Mama fetei, o femeie de 40 de ani, s-a înarmat cu un cârlig metalic şi a fugit într-un suflet să-şi salveze fata.

 În momentul în care a intrat în curtea sălii de sport, femeia şi-a găsit fiica luptându-se cu agresorul. Mama a sărit în ajutorul fetei şi a început să-l lovească pe bărbat cu cârligul. Năucit de loviturile femeii, tânărul de 20 de ani şi-a abandonat victima şi a fugit.

Nici adolescenta de 17 ani, nici mama acesteia nu au dorit să depună plângere la poliţie pentru tentativa de viol. Poliţiştii au deschis dosar penal în baza plângerii formulate de rude şi continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte ale agresiunii.

Adolescenta este elevă la un liceu din Negreşti, cu rezultate foarte bune la învăţătură. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite