Un poliţist local din Bârlad aspiră maşina şefului în timpul serviciului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul local face curat în maşina şefului îmbrăcat în uniforma de serviciu FOTO captură video
Poliţistul local face curat în maşina şefului îmbrăcat în uniforma de serviciu FOTO captură video

La Poliţia Locală Bârlad, angajaţii primesc în ultima vreme diverse sarcini în timpul orelor de muncă. Acestea nu vizează siguranţa cetăţeanului sau asigurarea ordinii în oraş, aşa cum scrie în fişa postului, ci lucruri ce ţin mai degrabă de interesul personal al celor din conducerea instituţiei.

Scandalurile se ţin lanţ la Poliţia Locală din Bârlad. După ce săptămâna trecută poliţişti locali apar într-o filmare în care se vede că petrec chiar în sediul instituţiei şi se laudă cu chefurile organizate în timpul serviciului, acum o nouă înregistrare video face furori pe reţelele de socializare.

Pe imagini se vede un poliţist local din Bârlad, îmbrăcat în uniforma de serviciu, care aspiră maşina personală a directorului executiv, Vasile Chelaru. N-ar fi prima dată când şeful Poliţiei Locale îşi pune subalternii să-i spele sau să-i facă curat în maşina personală în timpul serviciului, potrivit Vremea Nouă.

Coicidenţă sau nu, poliţistul care aspiră de zor maşina şefului este propus să preia conducerea unui serviciu din cadrul Poliţiei Locale Bârlad, după ce noua organigramă a fost aprobată de Consiliul Local.

„Vom merge până la capăt”

După scandalul de săptămâna trecută, primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, a sesizat comisia de disciplină.

„Se va sesiza comisia de disciplină, iar pentru celălalt gen de fapte am hotărât că va merge o misiune de audit şi va face cercetări. Dacă în urma analizelor se vor descoperi fapte de altă natură, vor fi sesizate organele judiciare. Mă încearcă o părere de rău pentru că lucrurile astea au apărut acum, când se lucrează la organigramă. Ar fi fost de preferat ca această atitudine civică să fi apărut la momentul respectiv, nu să stăm atâta timp. Vreau să fac o precizare, că nu menajăm pe nimeni, vom merge cu această chestiune până la capăt”, spune primarul Dumitru Boroş.

Directorul Vasile Chelaru a propus Consiliului Local Bârlad reorganizarea instituţiei pe care o conduce. Cei care critică atitudinea şefului Poliţiei Locale din Bârlad riscă să fie retrogradaţi sau chiar daţi afară, scrie Vremea Nouă. În schimb, poliţiştii care îi cântă în strună se aşteaptă la promovări şi salarii mărite odată cu modificarea organigramei.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Petrecere cu ţuică, bere şi vin la Poliţia Locală din Bârlad. „S-a lăsat cu dansuri, cu chiuială” VIDEO

Poliţist în vârstă de 45 de ani, răpus de COVID. S-a tratat la domiciliu, însă starea i s-a agravat brusc

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite