Un nou caz COVID-19 în judeţul Vaslui: femeie de 40 de ani în stare gravă

Un nou caz COVID-19 în judeţul Vaslui: femeie de 40 de ani în stare gravă

O femeie de 40 de ani, din localitatea vasluiană Gârceni este cel de-al optulea caz COVID-19 din judeţul Vaslui. Pacienta se află internată la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia fost internată iniţial la Sectia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui însă, ulterior, starea ei s-a agravat, fiind transferată la Secţia Terapie Intensivă a aceleiaşi unităţi medicale. Pacientei i-a fost efectuat  testul pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. 

Surse medicale au precizat că starea femeii este una foarte gravă, în prezent fiind intubată. Cadrele medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui au solicitat transferul pacientei la Spitalul de Boli Infectioase însă acesta nu s-a realizat pe motiv ca la clinica ieşeană nu mai sunt locuri.

Femeia de 40 de ani nu are istoric epidemiologic, nu a fost in străinatate şi nici nu a intrat în contact cu vreo persoana infectată.

Până în prezent, alte 7 persoane din judeţul Vaslui au fost confirmate COVID-19: doua în Vaslui, două în Huşi, unul la Bârlad şi unul la o vasluiancă intoarsă din străinătate şi aflată în carantina în Arad.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: