Un bătrân bolnav a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut ore în şir de un recidivist care a încercat să îl violeze

Un bătrân bolnav a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut ore în şir de un recidivist care a încercat să îl violeze

Un bărbat de 64 de ani din localitatea Costeşti, judeţul Vaslui, a fost transportat în stare gravă la spital după ce a fost atacat în toiul nopţii de un alt bărbat, de 62 de ani, care voia să îl violeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătrânul locuia singur şi era cunoscut cu afecţiuni medicale. În noaptea de 23/24 aprilie a fost atacat în locuinţă de un consătean, pe care îl cunoştea doar din vedere. 

Agresorul, Gelu Manolache (62 de ani), cunoscut cu antecedente penale, a intrat în casa bătrânului şi i-a cerut să întreţină relaţii sexuale. Pentru că s-a împotrivit, victima a fost snopită în bătaie. Agresorul a stat în casa bătrânului pe tot parcursul nopţii, timp în care l-a bătut şi supus la chinuri pentru că nu accepta să întreţină relaţii sexuale orale. 

În zori, bărbatul a părăsit casa victimei. Bărbatul de 63 de ani a fost descoperit a doua zi dimineaţă  de soţia primarului din comună într-o baltă de sânge, cu faţa tumefiată. Femeia venise la bătrân pentru a-i aduce de mâncare, ştiind că are probleme de sănătate la o mână şi nu îşi putea găti singur.

A alertat imediat autorităţile, bătrânul fiind preluat de la ambulanţă şi transportat la spital. ”Bărbatul era politraumatizat prin agresiune, prezenta mărci traumatice la nivelul feţei, toracelui, membrelor superioare. A fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui.

Agresorul a fost identificat de poliţişti, iar miercuri, 25 aprilie, Judecătoria Vaslui a dispus arestarea sa pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: