Un bărbat din Vaslui şi-a ucis fiul şi soţia. După crimă a plecat cu maşina şi s-a răsturnat într-un şanţ

Un bărbat din Vaslui şi-a ucis fiul şi soţia. După crimă a plecat cu maşina şi s-a răsturnat într-un şanţ

Poliţia face cercetări în acest caz

Din primele informaţii, bărbatul a provocat un accident în comuna Costeşti şi, rănit fiind, a povestit asistentei de pe ambulanţa sosită la faţa locului că şi-a ucis fiul şi soţia. Victimele au decedat în urma unor lovituri cu toporul. La această oră, procurorul criminalist se află la locul faptelor

Un bărbat implicat duminică într-un accident de circulaţie le-a spus cadrelor medicale că anterior evenimentului rutier a comis o dublă crimă.

El şi-ar ucis fiul şi soţia, apoi s-a urcat în maşină şi a provocat un accident în localitatea Costeşti, răsturnându-se într-un şanţ.

Un bărbat a văzut accidentul şi a sunat la 112. La faţa locului a venit ambulanţa, iar bărbatul i-a spus asistentei despre faptele sale.

Asistenta a alertat autorităţile, care au stabilit că informaţia se confirmă. Din primele informaţii, se pare că bărbatul ar fi tăbărât asupra victimelor cu un topor. Criminaliştii cercetează evenimentul.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Bătrân ucis cu sălbăticie chiar de fiul său. Ambii au un trecut sumbru, cu condamnări pentru crimă

Un bărbat condamnat pentru omor în România a zguduit Germania. „El a ucis-o pe mama mea”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările