Un bărbat s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui. Identitatea acestuia încă nu este cunoscută

Un bărbat s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui. Identitatea acestuia încă nu este cunoscută

La doar o lună după ce o femeie şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de pe pasarela din Gara Vaslui, un bărbat a recurs luni, 24 iunie, seara la un gest similar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martorii povestesc că bărbatul, aparent de vârstă tânără, s-a urcat pe pasarela pietonală singur şi s-a aruncat brusc în gol, căzând în cap. Acesta a supravieţuit impactului, însă a suferit un traumatism sever la nivelul capului.

Potrivit cadrelor medicale care au sosit la faţa locului, bărbatul era conştient, însă nu putea vorbi, comunicând cu acesta prin gesturi. Transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, bărbatul urmează a fi investigat tomografic, ulterior urmând a se stabili dacă se impune transferul acestuia la Spitalul de Neurochirurgie de la Iaşi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au precizat că, deocamdată .bărbatul nu a fost identificat, asupra acestuia nefiind descoperit nici un act de identitate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: